<p>Goede doelen en de cheques.</p>

Goede doelen en de cheques.

(Foto: Lars leenaerts )

Eindstand: ruim 20.000 euro dankzij Carnavals Quarantaine Marathon

  algemeen

OUD GASTEL - Even een terugblik naar afgelopen carnaval. Vijf Gastelaren hebben zich 111 uur opgesloten in hun quarantaine studio in het Veerhuis in Oud Gastel. Dit om geld op te halen voor de goede doelen.


Het was het praatje van de dag tijdens carnaval 2022 in het mooie dorp. Veel inwoners van Oud Gastel en zelfs daarbuiten kwamen langs met donaties en verhalen om de bewoners van de studio een hart onder de riem te steken en een bijdrage te leveren aan het bijzondere initiatief.

Op dinsdag 1 maart het bedrag van €18.857,- bekend gemaakt op de markt onder het toeziend oog van de Nol en een groot deel van de inwoners van Oud Gastel. Hier hield het echter niet op. Uiteindelijk is de teller pas gestopt op een bedrag van €20.055,55.

Afgelopen vrijdag 29 april zijn de cheques uitgereikt aan de goede doelen en is hiermee de actie ook definitief afgesloten. Het bedrag is verdeeld onder de goede doelen; Vakantiedag ’t Ossekopke, Carnavalseducatie VAZ, Stichting de Zonnebloem Oud Gastel, Clown Sis, de Gastelse verenigingen aangesloten bij Sjors Sportief en het hoofddoel We Support Together. Mark en Kimberly van Rijsbergen van We Support Together hebben een bedrag van €11.111,11 in ontvangst genomen. De Gastelse verenigingen aangesloten bij Sjors Sportief verdelen onderling een bedrag van €4.500,- en de overige doelen krijgen allen een cheque van €1.111,11. Wij zijn ontzettend trots op Oud Gastel dat na de lastige coronaperiode de Gastelaren zijn opgestaan en collectief in beweging zijn gekomen om op ieders manier een bijdrage te leveren aan deze goede doelen.

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/halderberge&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief