Foto:

In Halderberge géén lange wachttijd voor rijbewijs of ID-bewijs

HALDERBERGE - In veel gemeenten is er sprake van lange wachttijden bij de afdeling burgerzaken. Het kan in sommige gevallen tot bijna drie maanden duren voordat inwoners een nieuw rijbewijs, paspoort of ID-kaart hebben. In Halderberge is dat echter niet het geval. Daar is een paar weken voldoende. 


“In de landelijke media hoort u misschien berichten dat er lange wachttijden zijn bij gemeenten voor het aanvragen van een paspoort, ID bewijs of rijbewijs. Bij de gemeente Halderberge is daar geen sprake van. Moet u over een paar maanden een paspoort, ID bewijs of rijbewijs aanvragen of verlengen? Dan hoeft u daar nu nog geen afspraak voor te maken. Maak een paar weken voor de datum dat u het document nodig heeft een afspraak via de website of telefonisch via 14 0165. Dan bent u nog op tijd”, zo laat men weten. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief