Help jij mee met het maken de spottersplek?

BOSSCHENHOOFD - Draagt u ook een steentje bij aan het Social Sofa project van Breda International Airport? Na enkele maanden voorbereiden is Breda International Airport er klaar voor. Deze zomer verrijst op de spottersplek tussen snelweg en vliegveld een bijzondere en kleurrijke ontmoetingsplek, uniek in Halderberge.


Deze plek is een co- creatie van Breda International Airport, restaurant Bargo, Economische Koepel Halderberge, Visit Halderberge, Social Sofa, ondernemers en vrijwilligers uit de gemeente.

De groenstrook krijgt met nieuw meubilair een uitnodigend karakter. Drie bijzondere bankjes naar ontwerp van kunstenares Carla Hopmans werden samen met Social Sofa reeds gemaakt. De eyecatcher van deze plek is een gemozaïekte kleine tribune met een grote achterwand van 6,00 bij 2,50 meter. Het idee is om samen met vrijwilligers deze kunstzinnige wand en tribune te maken.

Gratis mozaïek workshops

Deze zomer zal de hele wand worden beplakt met alle 70.000 steentjes.
Vanaf half mei vinden er gratis mozaïek workshops plaats in een atelierruimte boven restaurant Bargo.
Deze ruimte is beschikbaar gesteld door Breda Airport. Hier wordt de mozaïektechniek uitgelegd door het Spottersplek-team en kan men de steentjes gaan schikken op speciale matjes. We hopen dat in de zomer van 2022 het podium en de muur klaar zijn voor gebruik.

Helpt u mee?
Voor het mozaïeken is de organisatie nog op zoek naar iedereen die graag letterlijk én figuurlijk een steentje wil bijdragen en graag samen met anderen wil werken aan dit prachtige kunstwerk.

Heb je zin om mee te werken aan één van de leukste, creatiefste gratis projecten in Halderberge?

Zoek je nog een leuke team activiteit Kijk dan snel op:
https://www.breda-airport.eu/bezoekers/vliegtuigspotten
om je aan te melden.

Voor meer informatie: contact teamleider Sheldon Hack via sse@breda-airport.eu of 06-40059184.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief