Foto: Neeltje van Oorschot

Neeltje van Oorschot: ‘Onze B&B is een langgekoesterde wens’

Vorig jaar augustus is Neeltje van Oorschot (52) samen met haar man Peter Ernest vanuit Prinsenbeek naar het buitengebied van Oudenbosch verhuisd. “We wilden meer ruimte en rust en konden met het realiseren van een eigen B&B een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan,” zegt ze. 


Haar baan als directiesecretaresse bij Cosun Beet Company in Stampersgat heeft ze na 23 jaar opgezegd. “De mogelijkheid kwam om deze keuze te maken en iets anders op te pakken. Het werk is zó veranderd. Mijn creativiteit kan ik daar niet meer in kwijt. Ik stop ermee om me volledig te richten op de B&B en om mijn man met zijn boekhoudkantoor, wat hier ook aan huis is, te helpen.” Na een grondige verbouwing is op het terrein een apart woonhuis voor maximaal vier personen als B&B ingericht. “Ik ben een mensen mens en vind het leuk om mensen in de watten te leggen. Ik moet mensen om me heen hebben, anders gaat het niet goed. We zijn een huis-tuin-en-keuken B&B en richten ons op de gewone man. Een iets ouder publiek wat graag wandelt en fietst. Dat het veel werk is dat denk ik wel ja, maar kan ik nog niet helemaal inschatten, omdat we nog maar net begonnen zijn. De laatste maanden hebben we met vrienden en kennissen proefgedraaid en juist afgelopen weekend hebben we de eerste échte gasten ontvangen.” Neeltje heeft zeker plannen om het verblijf en de mogelijkheden met arrangementen verder uit te breiden. “Voorlopig alleen nog maar een lekker ontbijt mét een eitje van onze eigen kippen die hier vrij rondlopen.”

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief