Afbeelding
Foto: Shutterstock

Toer de Boer in Halderberge

Door: Redactie Algemeen

HALDERBERGE - Zondag 26 juni organiseert ZLTO Halderberge een gezellige (gezins)fietstocht waarbij 4 agrarische bedrijven hun deuren openen voor het publiek.

Bij familie van Meer, Bosschenhoofdsestraat 20 in Bosschenhoofd kunt u meer zien over aardbeien en asperges. Bij familie van der Kaa, de Walnoothoeve, oude Bredasepostbaan 17 in Hoeven, met vooral de Chaamse hoen als streekproduct.

Bij familie Rommens, Torendreef 4 in Hoeven, melkveebedrijf, zijn tijdens een rondwandeling de koeien en kalfjes te zien, een puzzelopdracht, diverse spelactiviteiten binnen en buiten, een gezellig terras, kortom genoeg te beleven en genieten voor jong en oud op de boerderij!

En fam Masseurs, Barlaqueseweg 4 in Oud Gastel, vleesboerderij Masseurs heeft een vleesboerderijwinkel met eigen uitsnijruimte waar ze hun eigen runderen van het Franse ras Parthenaise uitsnijden en verwerken.

De open dag is van 11.00 uur tot 17.00 uur gratis en voor iedereen goed bereikbaar, ook met de auto. Op elk bedrijf kan gestart worden. Tot ziens op zondag 26 juni in Halderberge.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief