Terugblik op Hoeven Live 2021
Terugblik op Hoeven Live 2021 (Foto: Iris Schellingerhout Photograpy)

Organisatie Hoeven Live is er klaar voor

HOEVEN – In september vond tussen de coronagolven door de tweede editie van Hoeven Live op het kerkplein plaats. Nu, nog geen jaar later, is het wederom zover. Op zaterdagavond 25 juni staat het Hoevense kerkplein weer vol met een feestende menigte.


Na het succes in september moest er direct nagedacht worden over hoe de editie van 2022 eruit zou moeten komen te zien.
Jort Schoemaker vertelt enthousiast: “De succesvolle editie van 2021 smaakte naar meer. We wilden met het festival de volgende stap gaan zetten en dat is gelukt. We hebben een grote artiest aangetrokken, het festivalterrein uitgebreid en ook het podium, licht en geluid naar een hoger plan getrokken.”

Podium voor
lokale bands


Met deze nieuwe aanpak hoopt de organisatie door te kunnen groeien van 500 naar 1000 bezoekers. Een behoorlijke stap waar de aangetrokken headliner mede voor moet zorgen aldus Alex Oonincx: “De kern van Hoeven Live blijft het bieden van een podium voor lokale getalenteerde bands. We vinden het belangrijk om bands uit Hoeven en omgeving te kunnen laten genieten van het optreden voor een groot publiek. Door het programmeren van de band Crazy Little Things, de beste Queen coverband van Nederland, kunnen we meer mensen naar ons festival trekken en hier profiteren ook de lokale bands weer van.”

De band Crazy Little Things heeft ook een lokaal tintje, de gitarist Jeroen Lips komt uit Oudenbosch en de drummer Jean-Paul Heck uit Bergen op Zoom.
Deze coverband treedt het hele jaar op in diverse theaters in Nederland.
Ze brengen de beste en bekendste Queen nummers ten gehore, een feest van herkenning voor nagenoeg iedere muziekliefhebber.
Medeorganisator Arjan de Wildt: “Ik ben zelf een groot liefhebber van Queen en toen we opzoek gingen naar een headliner voor Hoeven Live dacht ik gelijk aan CLT van mijn vriend Jean-Paul Heck. Ik ben erg blij dat we zo’n top band hebben kunnen programmeren dit jaar.”.

n

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief