Foto: CHRISTIAN TRAETS

Hulpverleners en omstanders redden het leven van man na treinbotsing

OUDENBOSCH - Door adequaat en snel handelen van hulpverleners en omstanders is het leven van een man gered. De man raakte zwaargewond nadat hij tijdens het oversteken werd aangereden door een trein. 


Het incident gebeurde zondagavond rond 19:45 uur nabij het station van Oudenbosch. De man wilde, samen met een andere man, het spoor oversteken net toen een trein naderde. Het slachtoffer raakte hierbij zwaargewond. De politie liet via twitter weten dat het leven van de man waarschijnlijk is gered door het ‘supersnelle’ handelen van de hulpverleners en omstanders. Zo hebben ze, op aansturing van hulpverleners, ijsblokjes gehaald en tourniquets aangelegd. 

Voor het incident werden veel hulpdiensten ingeschakeld. Zo landde een traumahelikopter op het grasveld aan de Parklaan. Het slachtoffer is onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis gebracht. Ooggetuigen konden onderdak krijgen in het gemeentehuis.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief