De Variant start seizoen met overwinning

  Sport en Vereniging


OUDENBOSCH - Damvereniging De Variant uit Oudenbosch heeft de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Alblasserdam met 9-11 gewonnen.

Rob van Lien opende de score met een overwinning tegen jeugdspeler Remco Korteland. Franklin Denissen bracht De Variant vervolgens op 0-4 na zijn winstpartij op Yoshua van der Most. Rien Visser van Alblasserdam bracht de spanning in de wedstrijd terug door Daniëlla de Vos te verslaan. Ondertussen speelden Martin de Wolf, Jan van Beeck, Mark Klaassen en Richard Mertens remise. Jan de Wolf, Mark de Wolf en Roland Coray zaten als laatsten namens De Variant achter het bord. Roland speelde een spannende wedstrijd tegen Jaap van der Dussen. Mark de Wolf moest alle zeilen bijzetten tegen Ruben Groenendijk. Jan de Wolf had grote risico's genomen in zijn wedstrijd tegen Marcel van der Most. De Alblasserdammer koos echter de verkeerde voortzetting, waarna Jan de Wolf namens De Variant de voorsprong naar 6-10 vergrootte. Roland Coray boekte vervolgens het 11e punt, waarmee de overwinning een feit was. Mark de Wolf moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen in Ruben Groenendijk, waarna de eindstand 9-11 genoteerd kon worden. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief