Jeugdorkest Oudenbossche Harmonie.
Jeugdorkest Oudenbossche Harmonie. (Foto: Louis Klasen)

Club van 100 schenkt instrumenten

  Sport en Vereniging

OUDENBOSCH - Op vrijdag 30 november organiseerde de Club van 100 t.b.v. Vereniging de Oudenbossche Harmonie de “De Kroon Avond” Het werd een gezellige, sfeervolle avond en Kees de Bruin van Hotel de Kroon had een prima Walking Dinner geserveerd voor de gasten.


Evenals vorig jaar werd de avond muzikaal omlijst door de Oudenbossche zanger, gitarist en toetsenist Ed Verbeek . Als verrassing had hij een zangeres over laten komen, die het geheel mede heeft opgeluisterd.
Na het openingswoord van voorzitter Louis Klasen, heeft wethouder Hans Wierikx nog mooie lovende woorden gesproken over het vele goede werk, dat de Club van 100 al zo vele jaren voor de Oudenbossche Harmonie heeft gedaan.

Schenking
De voorzitter deelde mede, dat de Club van 100 dit jaar een schenking heeft kunnen doen van in totaal €7.500 voor de aanschaf van diverse instrumenten. Deze zijn bestemd voor leden van het Jeugdorkest en voor nieuwe leerlingen, die de afgelopen jaren via het scholenproject “Blaasmuziek is Chill” er zijn bijgekomen.
Om die instrumenten ook te kunnen laten zien en horen trad het voltallige Jeugdorkest op o.l.v. dirigent Rogier de Pijper. Het werd een mooi, muzikaal optreden met o.a. My Way en Budapest.
In totaal heeft de Club van 100 de afgelopen 27 jaar voor minimaal €65.000,00 kunnen schenken aan instrumentarium en uniformering voor de Oudenbossche Harmonie.
Aan het einde van de avond dankte de voorzitter met name de begunstigers, die door hun bijdrage van €50,00 per jaar, dit alles mogelijk hebben gemaakt.
Mocht ook u begunstiger willen worden, dan kunt u mailen naar: clubvan100@oudenbossche harmonie.nl. Wij zullen u graag verwelkomen. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief