Quirine Viersen. FOTO JELMER DE HAAS
Quirine Viersen. FOTO JELMER DE HAAS (Foto: Jelmer de Haas)

Quirine Viersen en Thomas Beijer in Bovendonk

  Sport en Vereniging

HOEVEN - Voor laatste concert van het seizoen van Stichting Cultuur Oudenbosch is het podium aan Quirine Viersen en Thomas Beijer. Op zondag 14 april sluiten we de serie af met een heel bijzonder avondconcert van celliste Quirine Viersen en pianist Thomas Beijer.


Celliste Quirine Viersen is één van ’s werelds meest vooraanstaande muzikale persoonlijkheden. Met haar intense, uitdrukkingsvolle en virtuoze spel is zij erin geslaagd collega’s, pers en publiek van haar grote muzikaliteit te overtuigen. Ze speelt wereldwijd op de grootste podia – maar houdt het ook graag klein en intiem. Dat doet ze vandaag met Thomas Beijer, die door Klassieke Zaken een ‘briljant pianist’ werd genoemd. Deze jonge pianist en componist wordt geprezen om zijn excellente techniek en artistieke integriteit. Met het winnen van het YPF Nationaal Pianoconcours 2007 plaatste hij zich aan de top van een nieuwe generatie jonge pianisten in Nederland.

Zij spelen Beethoven Variaties en werken van Janácek & Mendelssohn. U hoeft er niet voor naar het Concertgebouw af te reizen, dat is al uitverkocht. U komt gewoon naar Hoeven, waar u gratis voor de deur kunt parkeren, geniet van de bijzonder ambiance en na afloop onder het genot van een drankje de musici kunt ontmoeten. Kinderen en jongeren tot en met 18 jaar hebben GRATIS toegang onder begeleiding van een betalende volwassene. Kijk voor meer informatie op www.cultuuroudenbosch.nl.

Nieuwsgierig?

De Vrienden van SCO hebben tijdens het vriendenconcert al een vooraankondiging gehad. Tijdens dit laatste kapelconcert wordt het programma van het komende seizoen aan alle bezoekers bekend gemaakt. En vanaf 1 mei gaan de kaarten in de verkoop. Dus als u niets wilt missen, kom dan zondag 14 april naar Bovendonk! 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Medewerker klantenservice

Etten Leur

Bezorgers

Tholen en Sint-Maartensdijk

Kapper (m/v)

Oudenbosch

Greenkeeper

st.Michelsgestel

Diverse functies

Oss

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief