F2 voor de laatste keer samen vlnr: Delilah, Fay, Debbie (coach), Yfke, Sten, Evi, Annemiek (coach) en Anne (coach).
F2 voor de laatste keer samen vlnr: Delilah, Fay, Debbie (coach), Yfke, Sten, Evi, Annemiek (coach) en Anne (coach). (Foto: Springfield organisatie)

Springfield F2 sluit trainingsperiode af met gewonnen oefenwedstrijd

  Sport en Vereniging

HOEVEN - De kinderen van F2 van Korfbalvereniging Springfield hebben weken lang hard geoefend om vanaf april met de officiële korfbalwedstrijden mee te mogen doen. Om er alvast in te komen, was er voor F2 een bijzonder oefenwedstrijd geregeld tegen Korfbalvereniging Juliana van Oud Gastel.


Springfield won met 9-2. De kinderen van F2 zijn er helemaal klaar voor! Ze worden vanaf april verdeeld over F1 en F2 zodat er twee F teams de veld wedstrijden kunnen gaan spelen.

Vanaf volgend weekend starten de buiten wedstrijden weer, al zijn de meeste wedstrijden een week opgeschoven omdat het komend weekend kamp is voor de leden van Springfield. Dat wordt een weekend lang veel korfbal, survival en lol. Wil je ook eens mee korfballen, neem contact op via secretariaat@kvspringfield.nl of kom in de vroege avond eens langs bij Paoltje 2.0 bij Sportcomplex Achter 't Hof. Gezellig. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief