De winnende Vlammers poseren even voor de fotograaf met de cup. FOTO ROBERT V. GILS
De winnende Vlammers poseren even voor de fotograaf met de cup. FOTO ROBERT V. GILS (Foto: Robert v. Gils)

De Vlammers uit Hoeven wint PSDWC Regionale Dames winter indoor tenniscompetitie

  Sport en Vereniging

OUDENBOSCH - Eind maart vond de prijsuitreiking plaats van de PSDWC dames dubbel wintercompetitie in De Leeuwerik te Zundert. Ongeveer 45 deelneemsters waren aanwezig om op gezellige wijze de competitie af te sluiten. Dit gebeurde in combinatie met een heerlijke saté lunch en enkele drankjes. De competitie wordt gespeeld op de vrijdag ochtend van 09.00 tot 13.00 uur. De locaties zijn momenteel: TopShot Oudenbosch en Etten-Leur en De Leeuwerik in Zundert. Dit mede door het wegvallen van diverse tennishallen in onze regio.


De competitie bestond dit seizoen uit 40 teams met totaal ongeveer 250 deelneemsters. Na de lunch werden omstreeks 15.00 uur natuurlijk de winnaars in het zonnetje gezet. Er waren prijzen voor de winnende teams uit alle klasse en afdelingen in de competitie. De competitie bestaat momenteel uit 5 klasse met 2 afdelingen. We sommen ze hier even voor U op: 4e Klasse B het team De Dubbeltjes uit Etten-Leur 4e klasse A het team 4huizen uit Etten-Leur vervolgens 3e klasse B De Vlammers uit Hoeven en 3e klasse A Happy Feet uit Ulvenhout en daar op volgend 2e klasse B De Seven Hills uit Zevenbergen en 2e klasse A Just 4 Fun uit Etten_Leur. Dan hebben we nog de 1e klasse B Thijs Etten en 1e klasse A Tennis De Betty’s uit Etten –Leur En dan in de hoofdklasse B Prinsenbeek 95 en de hoofdklasse A Martiny uit Zevenbergen. Er wordt dus gespeelt in 5 klasse met speelsterktes variërend van 9 tot 5. Als er interesse is vanuit een damesteam met minimaal 4 speelsters om het komende seizoen 2019-2020 deel te nemen, dan kun je contact op nemen met de organiserende locatie De Leeuwerik in Zundert. Maar ook in de andere tennishallen kan men u eventueel van informatie voorzien. Er wordt om de week gespeeld (okt.-maart ) op de vrijdag ochtend en het programma is bij aanvang en na nieuwjaar voor heel die periode bekend. Wel dient u er rekening mee te houden dat men bij het promoveren/degraderen eind december van locatie kan wisselen. Dus ook al speel je in de winter buiten door, dit is een mooie gelegenheid om competitief op niveau te blijven met andere teams uit de regio. Ook kunt u kijken op de website van de competitie voor meer informatie. www.psdwc.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief