Deelnemers Lenteviering. FOTO MIEN AKKERMANS
Deelnemers Lenteviering. FOTO MIEN AKKERMANS (Foto: Mien Akkermans)

Lenteviering Herwonnen Levenkracht Oud Gastel

  Sport en Vereniging

OUD GASTEL - Al vele jaren zijn wij als comité Herwonnen Levenskracht bezig op het welzijnsterrein om het voor onze plaatsgenoten tijdens ziekte, bij het ouder worden of bij eenzaamheid te proberen het leven te veraangenamen.


Wij doen dit met diverse activiteiten zoals een kleine attentie tijdens ziekte en overlijden, medewerking aan het platvorm gehandicapten en onze ontspanningsmiddagen. Drie keer per jaar organiseren wij een gezellige middag voor onze doelgroep: onze Lente-, Herfst- en Kerstvieringen.

Dinsdag 9 april mochten wij ± 80 gasten verwelkomen op onze Lenteviering. Onder het genot van een bakje koffie, een lekkere koek en chocolade paaseitjes werd vrolijk bijgepraat met bekenden en vrienden. Onze vrijwilligers hebben daarna iedereen voorzien van een drankje en een hapje. Het entertainment werd deze middag verzorgd door Marianne van Dorst met haar oud Hollandse liedjes toverde ze een glimlach op ieders gezicht en er werd uit volle borst meegezongen.

Langs deze weg willen wij al onze donateurs bedanken voor hun steun aan Herwonnen Levenskracht comité Oud Gastel. Door hun bijdrage blijft het voor ons mogelijk leuke middagen voor onze doelgroep te organiseren. Het geeft onze vrijwilligers een goed gevoel onze gasten aan het einde van de middag ontspannen naar huis te kunnen zien gaan. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief