Wachten op de uitslag. FOTO H. SCHELL
Wachten op de uitslag. FOTO H. SCHELL (Foto: H. Schell)

Mariadonk en Uniek winnen de voorronde Schoolatletiek 2019

  Sport en Vereniging

OUDENBOSCH - Op woensdag 17 april waren op sportpark Albano 21 teams uit Halderberge en Zegge aanwezig voor hun voorronde van de Schoolatletiek West-Brabant.


Om half twee begon de wedstrijd. Ruim 200 leerlingen deden mee aan de volgende onderdelen: 60 meter sprint, 600 meter, verspringen, balwerpen en de estafette 10 x 60 meter. De jongens en/of meisjesteams van de Uniek, de Schittering, De Klinkert, De Bukehof, De Regenboog, De Steiger, t Bossche Hart, De Linde, TaLente en Mariadonk maakten er een gezellige en spannende wedstrijd van.

Alle jongens en meisjes deden hun uiterste best om zo een hele goede prestatie te behalen. Hoe beter de persoonlijke prestatie van de leerlingen hoe meer punten worden behaald voor het eindklassement. Het was een gezellige en sportieve middag.

Alles verliep volgens schema en aan het eind van de middag werd de einduitslag opgemaakt en werden de prijzen uitgereikt. De wedstrijd leverde een bijzondere uitslag op want de volgende teams stonden op het podium en mogen naar de finale. Bij de meisjes was de uitslag: 1e Uniek; 2e ’t Bossche Hart; 3e Bukehof en TaLente meisjesteam B. Bij de jongens was de uitslag: 1e Mariadonk; 2e Bukehof, 3e Linde. Deze teams mogen naar de regionale finale die op zaterdag 1 juni wordt gehouden bij Groene Ster op sportpark de Knip in Zevenbergen.

De deelnemende scholen hebben de volledige uitslag al ontvangen en deze staat ook op de sites: www.avo83.nl en www.regio12.nl/schoolatletiek.

Wij van A.V.O. ’83 hopen dat jullie bij de finale net zo goed jullie best doen en net zulke goede resultaten zullen behalen als afgelopen woensdagmiddag.

Dit alles kan natuurlijk niet georganiseerd worden zonder de hulp van de vele vrijwilligers, die weer een middag of zelfs een hele dag op sportpark Albano hebben geholpen om alles piekfijn te begeleiden. Vanuit de organisatie hiervoor heel hartelijk dank, en wij hopen dat wij in de toekomst weer een beroep op jullie kunnen en mogen doen. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief