Minuut stilte bij aanvang van het toernooi.
Minuut stilte bij aanvang van het toernooi. (Foto: Theo van de Kar)

ZVV Lotus organiseert op 18 mei herdenkingstoernooi

  Sport en Vereniging

OUD GASTEL - Op zaterdag 18 mei organiseert zaalvoetbalvereniging Lotus voor de tweede maal haar herdenkingstoernooi. De doelstelling is om hiervan een jaarlijks evenement te maken.


Vanaf 13.00 uur gaat de bal in sporthal De Omganck te Wouw rollen. Om 17.00 uur zal het herdenkingstoernooi worden afgesloten.
In 1991 werd zvv Lotus opgericht. In de zaalvoetbalseizoenen die volgde werd de vereniging geconfronteerd met overlijden. Zaalvoetbalvereniging Lotus herdenkt allen in de clubhistorie van zvv Lotus overleden (oud)leden of uitzonderlijke overlijden waarmee een lid te maken heeft gehad. Vorig jaar werd de eerste editie van het herdenkingstoernooi gespeeld met een vijftal teams. Bij de tweede editie hoop zvv Lotus op deelname van acht teams.
Deelnemende teams aan het herdenkingstoernooi kunnen KNVB teams zijn, teams uit een vrije tijdscompetitie, maar ook een voor dit toernooi geformeerd vriendenteam.

Informatie/inschrijven
Als je interesse hebt om met een team deel te nemen aan het herdenkingstoernooi, dan kun je informatie en/of inschrijven middels een e-mail bericht aan: info@zvvlotus.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief