Basisschool Uniek en muziekvereniging St. Caecilia tijdens de afsluiting van het muziekproject.
Basisschool Uniek en muziekvereniging St. Caecilia tijdens de afsluiting van het muziekproject. (Foto: )

Spetterende afsluiting van een muzikaal jaar

  Sport en Vereniging

HOEVEN - Donderdagavond 23 mei was het Kompas in Hoeven afgeladen vol met veel muzikantjes van basisschool Uniek en muziekvereniging St. Caecilia uit Hoeven.


De samenwerking tussen de school en de muziekvereniging is 3 jaar geleden gestart met de Muziekexpress, waar de groepen 4-5 en 6 muzieklessen krijgen op school. De groepen 4 beginnen met algemene muzikale kennis, de groepen 5 krijgen blokfluitles en de groepen 6 vormen een Expressorkest. De kinderen leren spelenderwijs al echt muziek te maken. Dat hebben ze laten horen aan de bomvolle zaal die vol zat met ouders, leraren en andere belangstellenden, waaronder vooral veel kinderen. De kinderen hebben prachtig gespeeld.

De samenwerking bevalt erg goed en de kinderen genieten van de muzieklessen. Tevens is uit onderzoek gebleken dat je slimmer wordt van muziek maken. Een goede reden om volgend jaar op dezelfde manier verder te gaan. Mocht u interesse hebben in muziekles neem dan contact op via opleidingen@muziekvereniginghoeven.nl.

l 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Medewerker klantenservice

Etten Leur

Bezorgers

Tholen en Sint-Maartensdijk

Kapper (m/v)

Oudenbosch

Greenkeeper

st.Michelsgestel

Diverse functies

Oss

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief