Presentatie Avond4daandse met 2 clowns en de circusdirecteur.
Presentatie Avond4daandse met 2 clowns en de circusdirecteur. (Foto: Emma Stokkermans)

Lachend aan de wandel in Hoeven

  Sport en Vereniging

HOEVEN – Na de presentatie van woensdag 22 mei op basisschool Uniek, maakt Hoeven zich klaar voor de jaarlijkse Avond4daagse. Mensen kunnen zich weer inschrijven voor de editie van dit jaar.


De clowns Rosientje en Karientje zorgden voor een grappige opening van het wandelevenement, dat dit jaar plaats zal vinden op 18, 19, 20 en 21 juni. De circusdirecteur was op zoek naar twee nieuwe clowns omdat haar tijdelijke assistent Toet, terug moest naar de Cliniclowns. Na een aantal grappen waarvan de circusdirecteur de dupe werd, bleek toch dat Rosientje en Karientje de juiste clowns waren voor het thema "Loop met een lach!"
De Avond4daagse brengt niet alleen gezelligheid met zich mee, het is ook echt een lokaal evenement. Tijdens de Avond4daagse staan zoals altijd verschillende Hoevense ondernemers verspreid over de route om de lopers te voorzien van iets extra's onderweg.

Vertrek/inschrijven
Iedere avond vertrekken we vanaf 18.30 uur bij Sporthal De Parrestee in de Bovendonksestraat 60 te Hoeven. De Parrestee zal vanaf 18.00 uur geopend zijn. Wederom kan er gekozen worden voor de vijf of de tien kilometer.
Inschrijven kan online via de website van de Avond4daagse, www.avondvierdaagsehoeven.nl of tijdens de voorverkoop op maandag 17 juni  vanaf 15.30 uur bij de Parrestee. Wij raden dit van harte aan om lange wachtrijen bij de kassa te voorkomen op de eerste loopdag. Zo kun je snel je stempelkaart ophalen en aan de route beginnen.
Ook dit jaar is een groepsinschrijving mogelijk, wat betekent dat je met je sportclub, klas, vrienden of familie kunt inschrijven. Dit kun je tevens via de website doen. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Medewerker klantenservice

Etten Leur

Bezorgers

Tholen en Sint-Maartensdijk

Kapper (m/v)

Oudenbosch

Greenkeeper

st.Michelsgestel

Diverse functies

Oss

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief