SC Gastel 2. FOTO P. VAN DOORMAAL
SC Gastel 2. FOTO P. VAN DOORMAAL (Foto: P van Doormaal)

SC Gastel sluit seizoen feestend af

  Sport en Vereniging

OUD GASTEL - Dit weekend was het weer zover, het traditionele pupillenkamp voor de jongste jeugd van Sc Gastel stond op het programma. Ondanks het onstuimige weer werd deze activiteit voor onze toekomst van Sc Gastel een enorm succes.


Vrijdag 7 juni werd er, nadat de slaapplaatsen in gereedheid werden gebracht en de officiële opening was geweest, gestart met een voetbaltoernooi. De avond werd afgesloten met een heus levendstratego in het bos en naar verluidt bleef het nog lang onrustig in de tent en de speelzaal van Futura. Op zaterdag stond na een lekker ontbijt de zeskamp op het programma. Daarnaast werd er ook gestreden om de fel begeerde penaltybokaal en uiteindelijk werd er afgesloten met de prijsuitreiking. Natuurlijk werd er gestreden om de 1e plaats maar alle deelnemers van dit weekend werden uitgeroepen tot winnaar! De sponsoren, Jumbo Broos, Club van 100 en Luxe bakkerij Ton van Hees bedankt. Mede door de bijdrage van deze sponsoren kan dit pupillenkamp nog steeds kosteloos worden georganiseerd! Ook zonder de hulp van de vrijwilligers en niet te vergeten de organisatie van dit pupillenkamp verdienen een enorme pluim! Gastel laat hiermee weer zien hoe een bescheiden club tot grote daden in staat is! Nogmaals hartelijk dank en hopelijk dat we ook weer een beroep op jullie kunnen doen volgend jaar!

Traditioneel is er na het pupillenkamp de memorial en playbackshow. Wat een spektakel wat een feest, wat extra opgeluisterd werd door enkele artiesten ter ere van het 5 jarig bestaan van Nicky's Paviljoen. Alle winnaars proficiat! Sc Gastel dankt iedereen voor hun komst. Wat is Sc Gastel goed in een feestje bouwen...

Alle vrijwilligers die deze dag tot een succes gemaakt hebben bedankt en niet te vergeten onze activiteitencommissie, want zonder deze kanjers geen Memorial! Bedankt!

SC Gastel 2 speelde nog om lijfsbehoud en behaalde een keurige 2-3 overwinning bij TSC 3. Doelpeuntenmakers Rick Vanhemelrijk, Eddy Broos Broos en Rhinaldo Rockx. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief