Mini maxi toernooi en open dag TC Bosschenhoofd.
Mini maxi toernooi en open dag TC Bosschenhoofd. (Foto: TC Bosschenhoofd)

Open Dag bij tennisclub Bosschenhoofd

  Sport en Vereniging

BOSSCHENHOOFD - Heb je ooit wel eens gedacht te gaan tennissen? Is het er nog niet van gekomen? Of heb je al wel getennist, maar is dat al weer een tijd geleden? Dan krijg je nu de gelegenheid om op een gezellige, ontspannen manier een racket ter hand te nemen en een balletje te slaan.


Zo krijg je op deze dag spelenderwijs de smaak te pakken. Voor je het weet sta je enkele keren per week op de tennisbaan. De ene keer om les te krijgen, een andere keer om lekker te oefenen met een clubgenoot. En na afloop werk je je dorst weg op het terras van het clubhuis.

Om iedereen die kennis wil maken met tennis organiseert tennisclub Bosschenhoofd, TCB, een open dag op zondag, 30 juni a.s. van 13.00 tot 17.00 uur.

Het tennispark aan de Pastoor van Breugelstraat 89 in Bosschenhoofd staat dan open voor iedere belangstellende. Niet bekend in Bosschenhoofd? Vanaf de A58, afslag Bosschenhoofd, bij de rotonde 2e afslag rechts en dan direct naar rechts. Voor voetballers: het tennispark ligt naast de velden van DEVO. Vanaf de richtingen Oudenbosch en Hoeven: aan het eind van Bosschenhoofd, voor de rotonde naar links. We zullen ervoor zorgen dat je het niet kunt missen. En neem vooral de kinderen mee; zij kunnen hun energie kwijt op het grote springkussen.

Je wordt ontvangen met een kop koffie (of thee) en we nemen je mee door het clubgebouw en over de tennisbanen. Daar is op enkele banen een toernooi aan de gang van jeugd en senioren. En krijg je de gelegenheid met begeleiding een balletje te slaan. Er wordt uitleg gegeven over de lessen en na afloop is er gelegenheid een afzakkertje te drinken, al dan niet met een snack erbij.

Heb je er zin in gekregen? Kom dan naar de opendag van TCB op zondag, 30 juni a.s. vanaf 13.00 uur. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief