Sophia Timmers (8 jaar). FOTO ZIN IN ETTEN-LEUR
Sophia Timmers (8 jaar). FOTO ZIN IN ETTEN-LEUR (Foto: Zin in Etten-Leur)

Eerste expositie deelname van Hoevense Sophia

  Sport en Vereniging

HOEVEN - Sophia Timmers maakte twee en een half jaar geleden een mooi schilderij op doek. Ze was toen 5 jaar. Het schilderij was zo goed gelukt dat het al die tijd op de kast stond zodat het goed zichtbaar was.


Een tijdje geleden stond er een verhaal in de krant over Geluk van de stichting Zin in Etten-Leur. Wanneer is geluk gelukt? Die vraag vormde dit seizoen de rode draad in het jaarprogramma. We zochten antwoorden in cultuur, in zingeving, in spiritualiteit, in kunst en filosofie, maar vooral ook bij elkaar. En dat alles kwam samen in een groot project: de kunstexpositie Geluk(t).

En als er iets goed gelukt was, dan was het wel het schilderij van Sophia, waar het gezin elke dag met plezier van kan genieten. Toch een hele prestatie voor een jong meisje uit Hoeven om te mogen exposeren bij de expositie Geluk(t). We zijn trots op Sophia. Afgelopen zondag was de laatste dag van de expositie en het schilderij staat weer op z’n vertrouwde plek. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief