Vele spannende partijen werden er gespeeld tijdens het Junioren Eendagstoernooi bij TC Pagnevaart in Hoeven.
Vele spannende partijen werden er gespeeld tijdens het Junioren Eendagstoernooi bij TC Pagnevaart in Hoeven.

Geslaagd Junioren Eendagstoernooi bij TC Pagnevaart

  Sport en Vereniging

HOEVEN - Eindelijk was het weer zover, zaterdag 15 juni stond het 12e Junioren Eendagstoernooi op de agenda.


In de ochtend begonnen om 10 uur de eerste wedstrijd, waarbij iedereen gelijk werd verrast met schitterend tennis. Ook de enkele buien konden het spelplezier niet bederven. Er werden door de deelnemers minimaal 2 wedstrijden gespeeld in hun eigen categorie. Naast de wedstrijden konden de deelnemers zich ook vermaken met poolen, tafeltennis en tri-tennis.

Toen WhoZHoeven, de organisatie, ook nog een heerlijke lunch had voorbereid, kon de dag niet meer stuk. De dag werd afgesloten met friet en een snack, en de laatste finalewedstrijden. Na de spannende finalewedstrijden was het tijd voor de prijsuitreiking en loterij. Voor de prijsuitreiking en loterij waren mooie prijzen geregeld. Na de prijsuitreiking en de loterij was het tijd om naar huis te gaan en keek iedereen terug op een fantastische dag. De organisatie hoopt iedereen volgend jaar weer terug te zien, zodat ook volgend jaar weer een geweldig toernooi gaat worden!

Op dit moment kan er via mijnknltb.toernooi.nl zelfs al weer ingeschreven worden, voor het Open Jeugdtoernooi in de laatste week van de zomervakantie. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Instructeur EHBO/BHV kernvaardigheden

Oud-Vossemeer

Interieurverzorg(st)er

Werkendam

Ervaren administrateur

Steenbergen

Bezorger Altena Nieuws

Genderen, Nieuwendijk, Rijswijk, Werkendam, Wijk en Aalburg

Kapper m/v

Oudenbosch

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief