Springfield Team A1
Springfield Team A1 (Foto: Springfield)

Springfield A1 en E1 zijn kampioen

  Sport en Vereniging

HOEVEN - Afgelopen weekend heeft team A1 de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld.


Een jaar geleden begonnen ze met dit team aan het dames korfbal onder leiding van Nicolle van der Logt - Broos en Femke van Popta . Door de seizoenen heen zijn ze enorm gegroeid! Het eerste seizoen was vooral wennen voor iedereen, daarna begonnen de dames het spel steeds meer onder de knie te krijgen, wat uiteindelijk leidde naar de eerste plaats! Super trots en blij zijn we met deze overwinning en we kijken nu al uit naar volgend seizoen! Dankjewel naar de vele supporters aanwezig waren om A1 aan te moedigen. En natuurlijk speciale dank naar Nicolle en Femke die hebben getraind en gecoacht!

Ook het team E1 is kampioen geworden. Na een heleboel trainingen, gezellige teamuitjes en hard werken is het de E1 gelukt! Onverslagen kampioen. Er stond nog één spannende wedstrijd op de planning, het ging heel de tijd gelijk op maar uiteindelijk scoorde E1 er net een paar meer in als de tegenstander! Top gedaan dames, we zijn trots op jullie!

Ook de andere teams hebben goed gespeeld dit seizoen. De Fjes sloten het seizoen af met een spannende ouder/kind training, waarin bleek dat de kinderen de ouders er goed onderuit liepen. Aankomend weekend is nog het traditionele Koppelschottournooi met als afsluiting een heerlijke barbecue. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief