Lopen met een lach in Hoeven. FOTO DIRK POOT
Lopen met een lach in Hoeven. FOTO DIRK POOT (Foto: Dirk Poot)

Drie dagen met een lach gelopen

  Sport en Vereniging

HOEVEN - De Avond4daagse van Hoeven is afgelopen vrijdag met een muzikale ontvangst afgesloten. En ondanks dat er uiteindelijk slechts drie dagen gelopen kon worden, was de onthaal in de Via Gladiola toch een groot feest.


Doordat er op woensdag 19 juni code oranje werd afgekondigd werd die dag op het laatste moment besloten om de loopdag af te gelasten. Dankzij het gebruik van Facebook en diverse app-groepen was binnen tien minuten vrijwel iedereen op de hoogte van de situatie. Gelukkig was de dag erna niets meer te merken van het noodweer dus de derde dag werd er in de polder gelopen en de vierde dag ging via de Kroonestede naar de Heul.

Het thema "Loop met een lach!" kwam vooral in de Kroonestede goed van pas. Het was een vrolijk onthaal met heel veel bewoners die langs de kant of vanaf het balkon naar de lopers zwaaiden. Uiteindelijk liepen alle lopers door de Via Gladiola om de felbegeerde medaille in ontvangst te nemen. Behalve een medaille mochten de lopers ook op een speciale foto voor het goede doel van dit jaar: de Cliniclowns. Een mooie herinnering aan een sportief maar vooral gezellig evenement. Mede dankzij een geweldig optreden van Fanfare St. Caecilia werd er nog lang nagepraat over de prestatie die alle lopers geleverd hebben.

Op naar het volgend jaar voor weer een nieuwe editie van de Avond4daagse. Binnenkort staan alle foto's op de website www.avondvierdaagsehoeven.nl en houd ook Facebook in de gaten. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief