Traditiegetrouw sloot Hovoc het binnenseizoen af met een mixtoernooitje en gezellige borrel in de kantine.
Traditiegetrouw sloot Hovoc het binnenseizoen af met een mixtoernooitje en gezellige borrel in de kantine. (Foto: )

Seizoensafsluiting Hovoc

  Sport en Vereniging

HOEVEN - Hapjes, drankjes, niks was te gek voor de laatste training van Hovoc voor het seizoen 2018/2019. Voorzitter Mark Pol, "de leden zijn het kloppend hart van de vereniging en als we als bestuur dat willen laten blijken moeten we van iedere maandag een feestje maken'. Hovoc gaat dan qua zaal wel in de winterslaap maar de leden zitten zeker niet stil.


Het bestuur heeft het, in samenwerking met Topshot Oudenbosch, weer voor elkaar gekregen om iedere maandag in juli te gaan beachvolleyballen. Heel de maand juli ligt er een prachtig strand in de tennishal aan De Baarle Bossche, naast voetbal en tennis is er ook dit jaar weer plaats om te beachvolleyballen en iedereen is welkom. Pol is trots, 'als klein dorpje krijgen we het toch voor elkaar om bijna 50 maandagen per jaar volleybalplezier te creëeren.

Leden

Hoewel volleybal leeft in Nederland, en ook zeker in Hoeven, is Hovoc nog altijd op zoek naar nieuwe leden.

'We proberen ieder jaar te zorgen voor genoeg leden om alle teams leuk mee te laten draaien in de orv-competitie, kwaliteit speelt bij Hovoc geen rol, dat je een hoop plezier hebt natuurlijk wel,' aldus Tom van den Hout die de ledenwerving voor zijn rekening neemt. 'We hebben bijvoorbeeld een enthousiaste groep dames die dit jaar gepromoveerd zijn naar de 3e klasse, zij zijn in verband met zwangerschappen en blessures op zoek naar versterking. Het team traint of speelt wedstrijden op maandagen vanaf 20.00 en nodigt iedereen dus uit om een keer mee te trainen. En na de training hoort een borreltje er zeker bij, gezelligheid voorop dus'. Ook ons Heren 2 zit wat krap in de selectie, een gezellige groep in de leeftijd van 35 tot 60, dus heb je wat ervaring en zin in een leuke pot volleybal dan mag je altijd mee komen trainen, besluit Tom.

Cup met de grote Oren

Het vlaggenschip van de vereniging is dit jaar kampioen geworden. Na een spannende competitie heeft Hovoc 1 toch 'buurman' Rowi uit Etten-Leur achter zich kunnen laten. De wedstrijden onderling waren telkens spannend maar uiteindelijk waren het de mannen uit Hoeven die de 'Cup met de grote Oren' mochten heffen. Het was een super feestje waar ook de laatste avond van dit seizoen nog op terug is geblikt. Het nieuwe seizoen begint 19augusten en aanmelden kan via www.vvhovoc.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief