A team en B groep Les Fleurs.
A team en B groep Les Fleurs. (Foto: Lesley Akkermans)

Mooie resultaten voor Les Fleurs

  Sport en Vereniging

OUD GASTEL - Op 23 en 30 juni zijn de meiden van Les Fleurs hun seizoen weer gestart.


De B groep van Les Fleurs kwam dit jaar weer met een nieuwe show. Het thema ''music' werd door de 11 meiden al gelijk mooi uitgevoerd. Ze komen uit in de jeugd 2 en hebben 75 punten nodig voor plaatsing van de Brabantse kampioenschappen. Met 81,4 punten hebben ze die ruimschoots behaald.

De superwomen van het A team kwamen bij de wedstrijd van 23 juni nog 0,6 punten te kort voor plaatsing van het Brabants kampioenschap. De 30e juni hebben ze laten zien hoe het wel moet en gingen ze met 3 punten ruim over de plaatsingspunten heen.

Soliste Isa den Ouden behaalde met haar solo artistiek programma beide wedstrijden ruim 85 punten. niet alleen goed voor een 1e plaats en plaatsingspunten voor het Brabants Kampioenschap, maar ook 2 weken achter elkaar uitgeroepen tot star of the day.

Madelon Theunisse heeft met haar 1 baton de punten voor het NK al in handen. Op de onderdelen op het artistiek programma heeft ze ook al de plaastingspunten voor het Brabants Kampioenschap in handen, net als voor het onderdeel artistic twirl.

Nu gaan de meiden eerst genieten van hun welverdiende vakantie en dan kunnen ze zich weer gaan voorbereiden voor de wedstrijden in september. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief