Het Variakoor heeft het seizoen afgesloten.
Het Variakoor heeft het seizoen afgesloten. (Foto: Variakoor)

Variakoor Hoeven sluit seizoen af met gezellige barbecue

  Sport en Vereniging

HOEVEN - Na een turbulent jaar met o.a. een dirigent-wisseling, kon het koor terugkijken op diverse leuke, leerzame en mooie optredens.Zaterdag 22 juni hebben we deelgenomen aan het Korenfestival in Zevenbergen. Het was een gezellige middag met uitstekend weer en deelname van diverse koren uit de regio. Het Variakoor had een gevarieerd progamma onder leiding van Caroline in 't Veen. Deze interum-dirigent wist met het koor een geweldig goed optreden te brengen. Na afloop kreeg zij en het koor veel complimenten en dat na 3 maanden samenwerken. Donderdag 4 juli was de laatste repetitie-avond voor de vakantie-periode. Deze avond in het Strooienhuis begon met een barbeque die luister werd bijgezet met het zingen van allerlei gezellige liedjes door alle leden en uiteraard met muziekale begeleiding. De voorzitter bedankte Wies en Riet, de tijdelijke accordeonisten, voor de fijne begeleiding tijdens de repetities en optredens.

De repetities starten weer op 22 augustus en in september staat het eerstvolgende optreden gepland. Als je belangstelling hebt kom dan eens naar een repetitie-avond in het Strooienhuis aan de Hoevenseweg. Dat kan iedere donderdag-avond van 20.00 tot 22.00 uur.

Meer informatie via onze website www.variakoor.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Instructeur EHBO/BHV kernvaardigheden

Oud-Vossemeer

Interieurverzorg(st)er

Werkendam

Ervaren administrateur

Steenbergen

Bezorger Altena Nieuws

Genderen, Nieuwendijk, Rijswijk, Werkendam, Wijk en Aalburg

Kapper m/v

Oudenbosch

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief