De verhuizing van de Carl Mand Coblenz piano.
De verhuizing van de Carl Mand Coblenz piano.

Piano Broeders verhuisd naar Bibliotheek Oudenbosch

  Sport en Vereniging

OUDENBOSCH - De Carl Mand Coblenz piano van het Generalaat van de Broeders van Saint Louis krijgt een nieuwe plaats in de Bibliotheek Oudenbosch. Afgelopen week werd de piano met flink wat mankracht naar de nieuwe locatie verhuisd.


Sinds het overlijden van broeder Frans Bosch werd de piano nog nauwelijks gebruikt. Een mooie toekomst voor de piano is gevonden in de nieuwe activiteit van de bibliotheek. Elke tweede vrijdag van de maand zal er muziek klinken in de huiskamer van de bibliotheek. Lokale talenten, muziekleerlingen en musici vinden daar een podium om hun kunsten aan de inwoners van Oudenbosch en omgeving te laten horen. Laten zien wat je kunt en ervaring opdoen in het musiceren voor publiek. Het doel van de bibliotheek sluit mooi aan bij de doelstellingen van de congregatie die immers voor opvoeding en onderwijs is opgericht. Daarom doneren zij de piano aan de bibliotheek.

Op vrijdag 11 oktober van 19.00 tot 20.00 uur bent u van harte welkom om de eerste editie mee te maken. Die zal staan in het teken van 75 jaar bevrijding. U kunt dan onder meer luisteren naar de filmmuziek van Schindler's List. Schrijf de datum vast in uw agenda en kom genieten van Muziek in de Bieb! 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief