Er is van alles te vinden tijdens de Garage Sale.
Er is van alles te vinden tijdens de Garage Sale. (Foto: Shutterstock)

Garage Sale in Stampersgat op 14 september

  Sport en Vereniging

STAMPERSGAT – Op zaterdag 14 september wordt er een grote garagesale georganiseerd in Stampersgat. Er is een route door heel Stampersgat met ruim 46 diverse deelnemers. De bewoners van Stampersgat hebben hun zolders en kelders leeggeruimd en verkopen hun brocante, antiek en verzamelobjecten vanuit hun garage, tuin of woonkamer.


Er is van alles te vinden, oude boeken, kleding, kunst, muziek, serviesgoed, speelgoed, brocante en oude huisraad. Bedenk het maar en het wordt te koop aangeboden. De Garage Sale begint van 10.00 uur tot 16.00 uur.
U kunt een routekaart gratis afhalen op de volgende adressen: Kristalsingel 1 en Havenstraat 5 (voormalig klooster achter de kerk).
Om 20.00 uur zal er tevens een zomeravond concert zijn aan de Weel, georganiseerd door de Ken Net Niet Club. Kaarten zijn hiervoor verkrijgbaar. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief