Gezelligheid tijdens de volleybaltoernooidagen in Hoeven.
Gezelligheid tijdens de volleybaltoernooidagen in Hoeven. (Foto: )

Volleybaltoernooi brengt Hoeven samen

  Sport en Vereniging

HOEVEN - Bijna 30 teams gaan volleyballen maar bovenal veel plezier beleven op het veld aan de Akkerlingen.


Voor het vijfde jaar op rij wordt het veld aan de Akkerlingen in Hoeven een grote volleybal-tempel waar je naast deelnemen aan het toernooi ook kan genieten van live muziek, een dj en entertainment voor jong en oud. De organisatie, die ook dit jaar in handen ligt van Eduard van den Hout, Ronald van Heijningen, Stijn Schouwenaars, Kees Broos en Tom van den Hout, heeft niet stil gezeten en weer van alles uit de kast gehaald. '"n tijden dat de mensheid steeds individialistischer wordt is het aan ons de taak om mensen samen te brengen en daarom is het zo mooi dat alle teamcaptains weer de moeite nemen om een balletje op te gooien bij hun teams", aldus Stijn, het creatieve brein achter het evenement.

Rode-Draadspel
Het samenbrengen is zeker gelukt, want maar liefst 28 teams komen op zondag 15 september naar de Akkerlingen. Bedrijven, vriendengroepen, carnavalsclub en wijkverenigingen staan zondag a.s. paraat voor een dag vol volleybal en gezelligheid. "Natuurlijk hebben we ook weer het Rode-Draadspel, het wordt weer hilarisch, dus Wim Wijn bereid je maar voor!" lacht de trotse Stijn. Met het spel kunnen extra punten verdiend worden.

Entertainment
Ook aan de toeschouwers wordt gedacht, met een springkussen voor de kinderen, en naast onze huis-DJ Marco Braspenning, die speciaal voor deze dag Bras op 't Gras heet, heeft de organisatie een super gave band uit het Zeeuwse Vlissingen kunnen vastleggen. De Hoodies spelen rond de klok van vier de lijnen van het veld. Dus reden genoeg om jouw vrienden aan te komen moedigen en te genieten van een Hoevens dagje. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief