Peuter Parade Oudenbosch

woensdag 19 augustus 2020 10:00 tot 11:00

De laatste woensdag van de zomervakantie wordt er in Bibliotheek Oudenbosch voorgelezen aan peuters. Kom gezellig samen met je (klein)kinderen, oppaskindje, broertje of nichtje langs om voorgelezen te worden uit een boek. Vanaf 10.00 kun je binnenlopen en om 10:15 beginnen we met voorlezen. Toegang is gratis, maar meld je wel even aan door een mail te sturen naar oudenbosch@bibliotheekwb.nl. Omdat we het liefst zoveel mogelijk kinderen willen voorlezen, vragen we je om met maximaal één volwassen begeleider te komen. Er is plek voor in totaal 10 personen, dus schrijf je snel in!
Vanwege de coronamaatregelen verzorgen we helaas geen traktatie. Je mag natuurlijk zelf iets meenemen voor jouw kleintje, maar het uitdelen van eten en drinken is helaas niet toegestaan. Ook willen we alle volwassenen vragen om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. De kleintjes mogen wel bij elkaar zitten. En uiteraard geldt ook: Ben je niet helemaal fit? Blijf dan thuis.
Ondanks enige maatregelen die we moeten hanteren, hebben we heel veel zin om jullie weer te ontvangen. Hopelijk tot snel!

Locatie