Activiteit: Speelse manier kennis maken met muziek bij Gastels Fanfare
  • Alles
  • (1)
    Cursus - Workshop

Speelse manier kennis maken met muziek bij Gastels Fanfare

maandag 26 oktober 15:00 uur

Algemene Muzikale Vorming is de aangewezen manier om kinderen van groep 4 of 5 op een speelse manier kennis te laten maken met muziek. Samen zingen, muziek maken en gevoel voor ritme en melodie ontwikkelen is niet alleen heel leuk, maar ook heel belangrijk!

Muziek heeft namelijk aantoonbaar positieve invloed op de leerprestaties en de sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen. Er wordt een begin gemaakt met het leren noten lezen m.b.v. een blokfluit. De begrippen ritme, tempo, melodie, komen aan bod door middel van zingen, klappen, luisteren en spelen. Ook maken de kinderen in de les kennis met diverse instrumenten zodat ze zelf een keuze kunnen maken voor een instrument. De lessen starten maandag 26 oktober, 15.00-15.45 uur en is tot half maart. Doelgroep: kinderen uit groep 4 en 5 van de basisschool Locatie: het Veerhuis Oud Gastel in het hobbylokaal. Docent: Adriaan Martens Aanmelden: bestuur@gastelsfanfare.nl Inlichtingen Willy Paantjens (0165-513035)


deel deze activiteit

Locatie

Het Veerhuis
Oud Gastel
Veerkensweg 22
4751CS


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>