Foto: J. Vriens

LET OP: Sinterklaas kiest dit jaar andere route door Hoeven

  Algemeen,Nieuws

HOEVEN - Dit jaar zal Sinterklaas een iets andere route nemen op zijn aankomstdag in Hoeven, op zondag 17 november. De goedheiligman houdt hierbij extra rekening met de verjonging van bepaalde delen van Hoeven en zal de route tevens wat minder lang maken zodat meer mensen de intocht helemaal mee kunnen lopen met de Sint.


Om 11.00 uur begint toneelstuk 'De Sint Surprise' bij Bovendonk, waarna rond 11.30 uur het gezelschap van Sint en Pieten onder begeleiding van fanfare St. Caecilia zal beginnen aan de intocht.

Ook dit jaar beginnen ze over de Bovenstraat en President Hopstakenlaan, maar nu zullen ze linksaf slaan het Drossaardenblok in, om zo via de President van Rijenlaan en de P. Cuyperslaan bij het Groene Hart aan te komen. Via de Donkweg en het Voorste Monnikenland zal het gezelschap weer uitkomen bij de President Hopstakenlaan om zo via Achter het Hof en de Julianastraat de weg te vervolgen naar Het Kompas, waar na een korte lunchpauze om 14.00 uur de spelletjesmiddag zal beginnen.

De Sint en zijn Pieten kijken uit naar deze mooie dag waar zij hopen veel mensen uit Hoeven en omgeving te mogen verwelkomen! Voor meer informatie en een kaartje van de route zie www.facebook.com/sintinhoeven.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>