Tennispark Oudenbossche Tennis Club.
Tennispark Oudenbossche Tennis Club. Foto: Guus van Hoofstadt

Tennistoernooi OTC OPEN 2020 gaat door

Algemeen,Nieuws

OUDENBOSCH - De Oudenbossche Tennis Club (OTC) is bijzonder verheugd, dat haar 17de OTC Open 2020 alsnog doorgang kan vinden. Het toernooi zal plaatsvinden vanaf 24 t/m 30 augustus op ons prachtig park aan de Baarlebossche in Oudenbosch. De inschrijving site voor de deelnemers is inmiddels opengesteld via toernooiplanner.nl, de inschrijvingstermijn sluit op woensdag 13 augustus.

OTC '34 heeft haar accommodatie afgelopen jaar flink onderhanden genomen, zo is het paviljoen compleet gerenoveerd, maar ook terrassen en paden opnieuw aangelegd. "OTC is blij dat zij de deelnemers aan dit toernooi in deze nieuwe ambiance kan ontvangen." aldus Ton Dorresteijn medeorganisator en toernooileider. "Uiteraard is er aandacht en opvolging van de speciale Corona maatregelen in het paviljoen, terras en op het park. Alles is zodanig ingericht dat we geen limiet hoeven te stellen aan het aantal teams en verwachtte bezoekers van dit prachtige toernooi"

Pas kortgeleden gaf de KNLTB aan OTC '34 toestemming voor dit toernooi. Het organisatieteam van dit open toernooi is direct enthousiast aan het werk gegaan, ondanks de wat kortere voorbereidingstijd en zij gaat er voor om alle deelnemers weer naar haar zin te maken. De tennispassie en prestaties in een sportieve atmosfeer zijn hierin heel belangrijk, maar daarnaast zal er ook aandacht zijn voor de sfeer op ons park en natuurlijk wordt er aan de inwendige mens gedacht met speciale thema avonden. We zien u graag in de laatste week van augustus op ons park.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief