Logo internetbode.nl/halderberge

Open dag Zellebergen


OUDENBOSCH - Zaterdag 18 maart heeft Woonzorgcentrum de Zellebergen in Oudenbosch haar deuren opengezet voor belangstellenden.

Deze open dag was bedoeld voor iedereen die affiniteit heeft met zorg en welzijn en onze fraaie locatie wilde bezichtigen.

Tevens was er een Collega aanwezig van de afdeling werving en selectie om belangstellenden die interesse hebben in een baan in zorg en welzijn bij StichtingGroenhuysen hierover te informeren.

Ook konden geïnteresseerden die erover denken te gaan wonen in de Zellebergen een kijkje nemen in een van de fraaie en ruime appartementen.

Collega's van Woonzorgcentrum Oostkwartier waren ook aanwezig om over hun locatie te informeren en mensen de gelegenheid te bieden een kijkje te nemen in Oostkwartier.

Er konden vragen gesteld worden aan de collega's van fysiotherapie die binnen alle locaties van Groenhuysen ingeschakeld kunnen worden.

Ook werden er rondleidingen gehouden en konden mensen allerlei vragen stellen om zich een goed beeld te vormen Van locatie Zellebergen en Oostkwartier en Stichting Groenhuysen in het algemeen.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief