Logo internetbode.nl/halderberge

Tofkapellûke Hoeven

HOEVEN - Ook naar carnaval 2017 kunnen wij weer terugkijken op een geweldige carnaval. Met veel voorpret in de aanloopweken naar het carnavalsfeest toe.

Het 66-jarig bestaan van het Puitenol, gecombineerd met de Halderbergse Verbroedering, was één van de leuke voorpretfestiviteiten.

Hier ontmoeten wij dan onze bevriende blaaskapellen en de carnavalsstichtingen uit Halderberge.

Eveneens was er de leuke verrassende D'oevese Tonpraot en Padoem Patsss Avond; een steeds drukker wordende opening van Radio Peejenland met vooraf de quiz over Hoeven.

Na de Sleuteloverdracht op de vrijdagavond is de "macht" overgedragen aan onze Prins Baarug en het blijkt namelijk dat hij wel raad weet met een feestje bouwen.

Maar, hij kan het niet alleen, dus van alle kanten wordt hieraan meegeholpen in Peejenland (Hoeven).

Wat te denken van een grandioze D'oevese Avond en als uitsmijter de niet te evenaren optocht op Super Tuesday.

Wat hebben we weer gefeest met het Tofkapellûke in Peejenland en omstreken.

Zeker te weten, dat wij het motto "We worre jin" in al zijn facetten goed hebben uitgedragen de afgelopen carnavalsperiode.

Ook tijdens deze carnavalsperiode heeft de lotjesstalker weer rondgelopen en diverse mensen weer een trauma aangepraat.

Toch kan het Tofkapellûke hierdoor weer wel een bedrag over maken aan BC Ambiance, die dit jaar de Publieksprijs heeft gewonnen.

Wij willen een ieder bedanken, die een bijdrage heeft geleverd aan deze grootse Tofloterij.

Tevens waren aan deze Tofloterij mooie prijzen verbonden, daarom willen wij de inwoners van Hoeven en ver daarbuiten er nog even attent op maken om nog te kijken naar de gekochte lotjes.

Wellicht zit er een winnend lotnummer tussen.

Gewonnen, stuur dan een berichtje naar tofkapellûke@gmail.com of leg contact via Facebook.

Ook het komend jaar staan er diverse activiteiten op de planning voor het Tofkapellûke, waar wij optredens gaan verzorgen en gaan zorgen voor een leutig feestje.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432890485774-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief