Afbeelding

Inloopspreekuur tijdens landelijke NVM Open Huizen Dag

Bedrijvig Nieuws

HALDERBERGE - Op 2 april, tijdens de NVM Open Huizen Dag is het kantoor van Rabobank West-Brabant Noord geopend tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Loopt u gerust binnen met uw woonvragen! En voor geïnteresseerden in nieuwbouwproject De Streek in Etten-Leur is er speciale aandacht voor het duurzame project.

“Duurzame energie is voor onze klanten een goede manier om hun woonlasten te verlagen. Maar dat is natuurlijk niet de enige reden waarom we al jarenlang allerlei initiatieven en projecten op dit gebied ondersteunen. Duurzaamheid is een verantwoordelijkheid van ons allemaal en onmisbaar voor een goede toekomst. Als lokaal gewortelde coöperatie hebben we daar graag een aandeel in.  We zijn daarom ontzettend verheugd over het unieke nieuwbouwproject ‘De Streek’ in Etten-Leur,” vertelt directeur Particulieren Ger de Weert. “De gemeente Etten-Leur werkt stapsgewijs toe naar een energieneutrale gemeente.”

Zeer energiezuinig

Op het bouwterrein aan de zuidkant, tussen de wijk Grauwe Polder en de A58, realiseert Sprangers Bouwbedrijf vanaf eind 2016 verschillende woningen. In De Streek komen ongeveer 385 (zeer) energiezuinige woningen. Van alle gemakken voorzien, zeer energiezuinig of zelfs NulopdeMeter. Dit kan door het toepassen van duurzame energiesystemen in de bouw.

Meer weten? Kom naar ons Inloopspreekuur Financieel Advies.

Wilt u ook wonen in De Streek? Of heeft u andere woonvragen? Kom dan voor meer informatie langs tijdens het Inloopspreekuur Financieel Advies op zaterdag 2 april, van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze landelijke NVM Open Huizen Dag is ons Adviescentrum aan de Bredaseweg 170 in Etten-Leur geopend. Er zijn verschillende betrokken partijen aanwezig om u te informeren en natuurlijk ook onze financieel adviseurs.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief