Afbeelding

Crusio Hairstylers: de haarspecialist van Oudenbosch en omgeving

Bedrijvig Nieuws

OUDENBOSCH - Onder één dak biedt familiebedrijf Crusio Hairstylers diverse specialismen zoals creatief knippen en kleuren en het aanreiken van oplossingen voor haarwerken en/of haar- en hoofdhuid problematieken. Goed geknipt worden, oprechte aandacht en goede service zijn daarbij de speerpunten.

DOOR JOHAN WAGENMAKERS

Al bijna een eeuw stroomt er kappersbloed bij de familie Crusio door de aderen. Maurice Crusio, samen met zijn vrouw Petra, is al de derde generatie die het kappersvak uitoefent. “Je kunt wel stellen dat het in de genen zit ja. Mijn opa is rond 1922 als kapper begonnen. Mijn vader is later voor zichzelf begonnen en samen met Petra heb ik de zaak eind jaren tachtig van mijn ouders overgenomen en voortgezet,” vertelt hij. Onlangs is dochter Lotte in de zaak komen werken en heeft aangegeven op termijn mede-eigenaar te willen worden en daarmee dient de vierde generatie zich ook al aan.

On trend “Op mijn zestiende ben ik in het vak gekomen en meteen met wedstrijdwerk begonnen. Ik ben onder andere Nederlands kampioen geweest, vierde op het WK in Tokyo, trainer van de nationale selectie en jurylid. Ondertussen ging het werk gewoon zijn gang. Zo ben ik altijd op zoek geweest naar extra toegevoegde waarde. Het economische landschap veranderd en tegenwoordig zijn er veel budgetsalons en ketenbedrijven. Dat vraagt om extra toegevoegde waarde in het middensegment, vandaar dat wij onszelf zijn gaan specialiseren. Zo volgen we altijd de nieuwste ontwikkelingen en zijn continu ‘on trend’ anders ben je weg,” laat Maurice verder weten.

Behandelplan Omdat er sinds het 52 jarige bestaan van Crusio Hairstylers, zich steeds meer mensen hebben gemeld met haar- en hoofdhuid problemen, vond Maurice het tijd worden om zich daar eens verder in te verdiepen. “Steeds vaker zagen wij klachten voorbij komen als psoriasis, hormonale haaruitval, eczeem, extreem droge of vette hoofdhuid en alopecia.” Met de Mediscoop, een microscoop die het haar en de hoofdhuid tot 200 x vergroot, kan Crusio exact zien wat er zich op de hoofdhuid afspeelt en daarbij de juiste diagnose stellen. “Aan de hand van een behandelplan gaan we dan gericht met de klant aan de slag. Het is gewoonweg geweldig om mensen die een probleem ervaren te kunnen helpen.”

Ontzorgen Om de privacy van de klanten te waarborgen is er een afgesloten ruimte ingericht die tevens dienst doet als haarwerkatelier. “In dit atelier voorzien wij mensen van een haarwerk die door ziekte tijdelijk of blijvend kaal, of heel erg dun van haar zijn. Geen partypruiken maar esthetisch verantwoorde haarwerken, waarvan je niet snel ziet dat het niet van jezelf is. Hierbij werken wij vanuit de slogan, “jouw haar blijft jouw haar, zelfs als het er niet meer is!” Crusio is ook op dit gebied gecertificeerd en voldoet aan de hoogste eisen die verzekeraars stellen. Tevens ontzorgen ze de klant volledig door bijvoorbeeld de declaraties voor ze in te dienen, zodat men zich volledig kan richten op de ziekte en niet belast wordt met allerlei schriftelijke procedures.

Laagdrempelig Crusio hairstylers is een gezellige, laagdrempelige familiekapsalon en daardoor toegankelijk voor een breed publiek. Er wordt gestreefd naar 100% klanttevredenheid en een optimale prijs/kwaliteit verhouding staat voorop. Eenieder die goed geknipt wil worden, oprechte aandacht van hun kapster/kapper verlangt en die goede service vanzelfsprekend vindt, is bij Crusio Hairstylers aan het juiste adres. Bovendien ben je met de nieuwste app maar één klik verwijdert van een knipafspraak en online kun je 24 uur zelf je afspraak inplannen.

Crusio Hairstyling, Fenkelstraat 34, 4731 JB Oudenbosch, info@crusiohairstylers.nl, 0165-313080, www.crusiohairstylers.nl

Petra Crusio in de kapsalon. FOTO JOHAN WAGENMAKERS



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief