Afbeelding

Autobedrijf Stikkel stelt werkplaats open

Bedrijvig Nieuws

OUD GASTEL - Daniel Stikkel behandelt zijn klanten zoals hij zelf ook behandeld wil worden. Het lijkt vanzelfsprekend, maar in de autobranche gebeurt dat niet altijd. Dat is een van de redenen waarom Daniel voor zichzelf is begonnen. ‘’Bij mij krijg je duidelijkheid, niet een mooi verhaaltje.’’ Autobedrijf Stikkel draait sinds 4 januari op het bedrijventerrein de Molenweide in Oud Gastel.

Voorheen heeft Daniel altijd in loondienst gewerkt. De laatste jaren merkte hij steeds meer een andere kijk op dingen te hebben dan zijn (voormalige) werkgevers. ‘’Ik wilde mijn eigen ding doen. De zaak draaide ook als mijn baas met vakantie was, toen dacht ik: ‘waarom zou ik dat met een eigen zaak niet kunnen?’ en zo is het balletje gaan rollen,’’ vertelt Daniel. In eerste instantie is de kersverse ondernemer op zoek gegaan naar een pand in Roosendaal. ‘’Niets beviel mij en uiteindelijk liep ik tegen dit prachtige pand in Oud Gastel aan. De hoogte en de oppervlakte zijn fantastisch, er zit zelfs een groot buitenterrein bij!’’

Afspraken nakomen! Nu Daniel eindelijk zijn eigen ding kan doen richt hij zich vooral op service en klantvriendelijkheid. ‘’Zoals ik al zei krijg je bij mij duidelijkheid, ik ben recht door zee en zal het niet mooier maken dan dat het is.’’ Naast deze belangrijke punten heeft Daniel nog één heel belangrijk punt: afspraken nakomen! Bij Autobedrijf Stikkel krijg je een vrijblijvend advies in het repareren van een auto of het aanschaffen van een andere (nieuwe) auto.

Extra’s Bij Autobedrijf Stikkel zijn ze thuis in alle merken. Daniel heeft wel een voorliefde voor Landrovers, de 4x4 wereld is dan ook zijn specialiteit. Naast personenauto’s is het ook mogelijk om bij Stikkel campers te laten keuren. ‘’Ik heb direct een grotere brug laten leggen. Ook dankzij de hoogte is deze mogelijkheid voor campers er, iets wat hier in de regio niet makkelijk is te vinden,’’ vertelt Daniel. Het pand aan de Watermolen is groot genoeg om eventueel door te groeien. Voorlopig is Daniel alleen, maar natuurlijk hoopt hij dat daar ooit verandering in komt.

Officiële opening Aanstaande zaterdag kunnen belangstellenden kennismaken met het bedrijf en natuurlijk Daniel. Onder het genot van een hapje en een drankje is het mogelijk om de werkplaats te bezoeken en informatie in te winnen. ‘’Dit is ook precies hoe ik wil zijn; persoonlijk en toegankelijk voor iedereen!’’. Een bruin café op wielen, een beertruck, gaat de bezoekers voorzien van de nodige versnaperingen. Iedereen is welkom op de opening op zaterdag 30 januari van 12.00 tot 20.00 uur.

Autobedrijf Stikkel, Watermolen 41, 4751 VK Oud Gastel, 0165 370684, info@autobedrijfstikkel.nl, www.autobedrijfstikkel.nl

BIJDRAGE LUELLE KOOP



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief