Nieuwjaarsopkomst bij Scouting Andriessen Groep


OUD GASTEL - Op zaterdag 9 januari vond de Nieuwjaarsopkomst plaats bij Scouting Andriessen Groep uit Oud Gastel. Dit jaarlijks terugkomend evenement is voor alle leden, leiding, bestuur en hun familieleden. Ook dit jaar waren we weer met velen aanwezig.

De opkomst begon om 10 uur voor de leden met hun leiding die een brunch voor de familieleden (ouders, broertjes/zusjes en opa's/oma's) verzorgden. De Bevers hebben lekkere wraps gemaakt, de Welpen verzorgden de sandwiches en de Scouts hebben hamburgers gebakken om zo broodje hamburger speciaal te maken. De Sherows hebben zich verdeeld over de verschillende speltakken. Om 11 uur kwamen alle familieleden en konden ze aanschuiven. Door kinderen van de diverse groepen werden de heerlijke lekkernijen uitgedeeld.

Tijdens het eten werd er door de voorzitter, Jasper Ernest, een toespraak gehouden. Onder andere hebben we afscheid genomen van onze klusjesman Rinie de Rooij die 14 jaar ons gebouw en terrein onderhouden heeft en Kirsty van Dorst, bestuurslid, die na 26 jaar ook het stokje overgeeft. Daarnaast hebben we sinds dit jaar jubileumbadges voor iedere 5 jaar dat je lid bent. Deze zijn aan alle leden en leiding met terugwerkende kracht uitgereikt. Maar ook hebben we de uitreiking gehad van winnaars van de Kerstactie. Wie heeft er de meeste ijstaarten verkocht? Top 5 welke een prijs hebben ontvangen zijn 1. Stef Janssen (scout) 2. Delano Gommers (welp) 3.Tim Remijn (welp) 4. Imre Broos (welp) + Aaron Luijten (welp) + Anna Verbeek (scout). Al met al een zeer geslaagde ochtend met familie. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief