Afbeelding

Hairnation opent tweede spreekuurlocatie in Roosendaal

Bedrijvig Nieuws

OUD GASTEL - Hairnation geeft een professioneel en eerlijk advies over het omgaan met kaalheid en haaruitval. Het verzorgt en maakt de meest uiteenlopende haarwerken, die niet van echt te onderscheiden zijn. Naast de spreekuurlocatie aan de Mgr. Meeuwissenstraat 6 in Oud Gastel heeft Hairnation recent een locatie in Roosendaal geopend. Daar zijn ze te vinden in het Fytaal-centrum aan de Langdonk 5.

DOOR JOHAN WAGENMAKERS

De meest voorkomende oorzaken van haaruitval en kaalheid zijn niet alleen erfelijkheid en stress maar ook ziektes en de gevolgen daarvan zoals bijvoorbeeld alopecia areata en chemotherapie. Hairnation verbloemt deze kaalheid met schitterende, op maat gemaakte haarwerken.

Haarland Achter Hairnation gaat de 48-jarige Marleen van Bruchem uit Oud Gastel schuil. Zij zit al 32 jaar in het kappersvak en is daarbij al 20 jaar zelfstandig ondernemer. Met ‘Haarmode Marleen’ heeft zij ondertussen een behoorlijke klantenkring opgebouwd. Naast Hairnation blijft ze binnen haar kappersbedrijf ook nog gewoon actief. “Ik heb altijd al wel iets met haarwerken willen doen. Mijn moeder heb ik 6 jaar geleden verloren aan kanker en dat was de aanleiding om de opleiding te volgen en alle papieren op het gebied van haarwerken te halen,” vertelt ze. “De naam betekent letterlijk ‘haarland’ en daar valt alles onder, het dekt de lading compleet. Alles is mogelijk! Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan tegenwoordig.”

Blij Bij Hairnation krijgt de klant een vrijblijvend intakegesprek en volgt advies op maat. De behandeling wordt deels vergoed door de ziektekostenverzekering. Hairnation heeft daartoe contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. “Er wordt helaas veel ‘afgerotzooid’ met haarwerken, maar wij zoeken bij elke klant naar het beste. Ik zal ze beslist niets verkopen als ik er zelf niet achter sta. Bij ons ligt de lat hoog, daar heb ik bewust voor gekozen. Mensen met zorg en beleid helpen dat kan niet elke kapper. Je krijgt ook veel verdrietige verhalen te horen en daar moet je ook mee om kunnen gaan. Van dit werk krijg ik veel energie en ik vind het mooi om mensen blij te maken. Na het haarwerk houdt het bij ons niet op.”

Accessoires Hairnation biedt een ruim assortiment haarwerken aan zoals standaard confectie- en synthetische haarwerken, haarwerken van echt haar en maatwerk zowel van echt als synthetisch haar. Bovendien beschikt Hairnation over een grote collectie accessoires waaronder mutsjes, shawls en bandeaux. Uiteraard geven ze uitgebreid advies en krijgt de klant hulp bij het onderhoud.

Spreekuurlocaties: Mgr. Meeuwissenstraat 6 in Oud Gastel en Langdonk 5 in Roosendaal. Alleen op afspraak! Als de gezondheid het niet toelaat is een afspraak aan huis (of ziekenhuis) ook mogelijk. Meer informatie? Bel 0165-853738 of ga naar www.hairnation.nl

Hairnation: Mgr. Meeuwissenstraat 6, Oud Gastel - Roosendaal, Langdonk 5, 0165-853738, www.hairnation.nl

Marleen van Bruchem. FOTO JOHAN WAGENMAKERS



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief