Afbeelding

Auto Borchwerf Groep viert 30 jarig jubileum

Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL – Auto Borchwerf Groep is, met vestigingen in Roosendaal, Halsteren en Oud Gastel, binnen de regio een succesvolle speler op autogebied. Het begon 30 jaar geleden op het Roosendaalse Majoppeveld met een dealerschap voor Volkswagen. In de loop van de jaren kwamen Audi en Volkswagen Bedrijfswagens er bij, en afgelopen zomer werd Skoda in de groep opgenomen. Samen met Tom Kriekaard - zoon van de oprichter van het bedrijf - vormt Arno Folkerts nu de tweehoofdige directie.

DOOR ROEL DE HAAN

“Dat we 30 jaar succesvol zijn, is geen toeval”, weet Folkerts. “We zijn een prettig bedrijf om binnen te komen. Dat geldt, om te beginnen, voor onze medewerkers, zij zijn de fundering. We zorgen voor goede opleidingen, niet alleen technisch, maar ook op het gebied van dienstverlening. We stimuleren een goede onderlinge sfeer: het 30-jarig jubileum, bijvoorbeeld, vieren we met al onze mensen en hun partners zijn daarbij uitgenodigd. Om de drie maanden informeren we onze mensen over alle cijfers van de vestiging waar zij werken. En met resultaat: we hebben uitstekende medewerkers en maar weinig personeelsverloop.”

Ontzorgen De klant heeft baat bij de betrokken en gemotiveerde houding van de medewerkers. “Maar daar blijft het niet bij. We proberen de klant zo veel mogelijk te ontzorgen, of zij nu Skoda, Audi of Volkswagen rijden. We doen dat met een uitgekiend informatiesysteem. Als een klant bij ons binnenkomt, nemen we bewust de tijd en kijken we verder dan onze neus lang is. Daardoor beperken we het aantal bezoeken en voorkomen we onnodige kosten.” Met de visie van het ontzorgen wil de Auto Borchwerf Groep meer naar de klant toe. Folkerts: “Voor het zakelijke gedeelte is hiertoe, in samenwerking met Volkswagen Pon Financial Services, de leasemaatschappij van de Auto Borchwerf Groep opgericht. Daarmee kunnen we leaserijders nog meer van dienst zijn.” Dat de inzet resultaat heeft, blijkt uit het feit dat Auto Borchwerf binnen het merk op nummer 1 staat voor klanttevredenheid.

Eigen occasionlabel Als derde succesfactor noemt Folkerts het product. “We hebben natuurlijk wel het geluk dat we met deze merken mogen werken. Daar doet het huidige rumoer rond een aantal dieselmotoren niets aan af. Zeker weten dat we die problemen samen met de importeur helemaal gaan oplossen.” Het bedrijf onderscheidt zich ook met een eigen occasionlabel. “De meeste bedrijven gebruiken voor hun occasions een merklabel. Dan gelden de regels van dat merk, die voor de klant niet altijd de meest gunstige voorwaarden opleveren. Met ons eigen label ‘Borchwerf Baseline’ kunnen we flexibeler inspringen op de wensen van onze klanten, waardoor onze occasions voordeliger zijn.”

Feest Auto Borchwerf Groep gaat het jubileum in november groots vieren, met feestelijke prijzen op nieuwe auto’s van Volkswagen, Skoda, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens. En met knallende aanbiedingen voor onderhoud, zoals gratis APK, gratis ruitreparatie, een airco geurbehandeling voor € 30,- en meer. Een bezoek aan de Auto Borchwerf Groep in de maand november is dus zeer de moeite waard.

Auto Borchwerf Bergen op Zoom, Steenspil 40 Halsteren, 0164-650239, www.autoborchwerf.nl Auto Borchwerf Roosendaal, Vlierwerf 10 Roosendaal, 0165-556888 www.autoborchwerf.nl Audi Centrum Roosendaal, Argon 41 Oud Gastel, 0165-522095, www.audiroosendaal.nl

Arno Folkerts in Audi Centrum Roosendaal van de Auto Borchwerf Groep. FOTO ROEL DE HAAN



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief