Afbeelding

Rabobank organiseert Hypotheek Inloopspreekuur

Bedrijvig Nieuws

ETTEN-LEUR - Op zaterdag 21 maart organiseert Rabobank West-Brabant Noord een Hypotheek Inloopspreekuur in het Bestuurlijk Centrum aan de Bredaseweg 170 in Etten-Leur.

Tussen 10.00 en 14.00 uur kunt u vrijblijvend binnenlopen om inzicht te krijgen in uw financiële mogelijkheden. Het Hypotheek Inloopspreekuur vindt een week voorafgaand aan de NVM Open Huizen Dag plaats, zodat u op zaterdag 28 maart goed voorbereid op pad kunt gaan.

Vrijblijvende oriëntatie De adviseurs van de Rabobank verstrekken tijdens het inloopspreekuur informatie over wat u kunt lenen en wat dat betekent voor uw maandlasten. Ze geven uitleg over hoe u zich online goed kunnen oriënteren met het Rabobank Hypotheekdossier en daarnaast geven zij antwoord op uw hypotheekvragen.

Verbouwen of hypotheek aanpassen Ook voor de bezoekers die zich niet oriënteren op een nieuwe woning maar denken aan een verbouwing of uw hypotheek wijzigen, is het inloopspreekuur een uitgelezen mogelijkheid om snel meer informatie in te winnen. Na afloop van het inloopspreekuur ontvangt de bezoeker een oriëntatierapport mee naar huis. Meer informatie over het Hypotheek Inloopspreekuur en de openingstijden op andere locaties vindt u op rabobank.nl/hypotheekinloopspreekuur

Rabobank West-Brabant Noord, Bredaseweg 170, Etten-Leur



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief