Afbeelding

Nieuwe look voor Dubbel-D Modeschoenen

Bedrijvig Nieuws

ZUNDERT – “Na 14 jaar werd het tijd voor een nieuwe winkelinrichting”, vertelt eigenaar Henry Meulemans. “Vanaf 25 februari a.s. kent u Dubbel-D Modeschoenen niet meer terug. Het interieur wordt strak, licht en modern met paarse accenten. Maar verder blijft het bij het oude. Een breed assortiment voor de hele familie en goede service.”

Vijf dagen voor de opening zijn schilders en vloerenleggers hard aan het werk om de winkel op tijd gereed te hebben. “We hebben geen schema. Dus we zitten altijd goed”, lacht Henry. Aan de hand van foto’s van hun andere schoenenzaak in Made laat Henry zien hoe de winkel er over een paar dagen uit ziet. “Er komen twee grote chesterfield-banken. In het paars net als in ons logo. Met lichte vloeren en witte hoogglans displays, laten we de schoenen er echt uit springen. Ook de etalage maken we met glazen vitrinekasten meer open. Voor ieder familielid is er een aparte hoek. Kinder-, dames-, heren- en comfortschoenen. Zo kan ieder op zijn gemak rondneuzen en passen.”

Familiebedrijf “Met een kopje koffie erbij voor de liefhebber”, vult dochter Dana aan. “Of voor de mannen die wachten tot hun vrouw klaar is. We zijn en blijven gewoon een laagdrempelige schoenenzaak.” “Onze dochter is één van de D’s uit de naam”, legt Henry uit. “Zij volgde de kappersopleiding, maar voelde zich daar niet happy bij. Ik vond het hartstikke tof dat ze bij ons in de zaak wilde werken. De andere D is van Danny, onze zoon. Hij doet onze boekhouding.” Dubbel-D Modeschoenen is daarmee een echt familiebedrijf geworden.

Breed assortiment Dubbel-D Modeschoenen voert een breed assortiment. Ieder seizoen komen er weer nieuwe merken bij. Momenteel zijn dat Floris van Bommel voor de heren, la Strada voor dames en Rieker comfortschoenen. Meulemans: “Naast Rieker hebben we ook Wolky, Xsensible en Gabor in onze comforthoek. Steeds meer vrouwen zien het gemak van comfortschoenen in. Niet in de laatste plaats omdat deze schoenen er tegenwoordig hip uit zien. Van het bekende merk Gabor hebben we maar liefst 53 modellen beschikbaar. In Made hebben we bij kledingzaak Women Only een echte Gabor-shop. En in het najaar openen we een Ecco-shop bij Women Only.”

Kijkje nemen Via de webshop is Dubbel-D Modelschoenen altijd open. “Toch vinden veel mensen het nog prettig om ‘ouderwets’ schoenen te passen”, denkt Henry. “Met deze moderne winkel kunnen we er weer een aantal jaren tegenaan.” Woensdag 25 februari is de winkel al geopend. Op donderdagavond houdt Dubbel-D Modeschoenen een speciale openingsavond. Van 18.00 tot 21.00 uur kan iedereen er een kijkje komen nemen onder het genot van een hapje en een drankje. Henry, Anita, Dana en Danny Meulemans tonen u graag de vernieuwde winkel.

Dubbel-D Modeschoenen | Molenstraat 78, Zundert | 076 597 4361 | www.dubbeldmodeschoenen.nl | Facebook/DubbelDmodeschoenen

BIJDRAGE MIEKE VAN MEER

 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief