Afbeelding

Bopita store Oud Gastel van outlet naar complete Bopita store

Algemeen

OUD GASTEL - Tijdens de novembermaand heeft de Bopita store te Oud Gastel, op het Industrieterrein Korenweide, Standermolen 14, een volledige metamorfose ondergaan.

In de vernieuwde slaapspeciaalzaak (3000 m2) vindt u voortaan de gehele collectie van Bopita. O.a. houten bedden, gestoffeerde bedden, boxsprings, matrassen, lattenbodems in diverse kwaliteiten allen met bijpassende opbergmeubelen in verschillende maten en stijlen (modern, kleurrijk, romantisch, stoer).

Met de introductie van het gehele assortiment biedt Bopita moderne slaapkamers aan voor iedere fase van slapen. Niet alleen baby- , junior - en tienerslaapkamers, maar nu ook een grote collectie volwassen bedden. Naast dat alle collecties inspirerend gepresenteerd worden met eigentijds bedtextiel, is er ook een giftshop met veel leuke cadeauartikelen en hippe accessoires.

Op de 1e etage is er een outlet-afdeling met showroommodellen en uitlopende collecties tegen scherpe prijzen, alles direct mee te nemen.

Alle meubelen hebben de vertrouwde Bopita kwaliteit en voldoen aan alle Europese (NEN) veiligheidsnormen. Gegarandeerd kindvriendelijk en veilig in het dagelijkse gebruik gedurende vele jaren. De meubelen worden door ons eigen team bezorgd.

Zondag 30 november is de winkel ook geopend, kom gezellig winkelen. Of maak vrijblijvend een afspraak, om je persoonlijk te laten adviseren door een van de Bopita slaapspecialisten.

Voor meer informatie, openingstijden en speciale aanbiedingen: www.bopita.com

Bopita store, Industrieterrein Korenweide, Standerdmolen 14, 4751 VJ Oud Gastel



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief