Afbeelding

Wilt u ook gevonden worden op internet?

Bedrijvig Nieuws

Is uw bedrijf goed vindbaar op internet? Wist u dat 43% van alle Google zoekopdrachten lokaal gericht zijn? Dan is het als ondernemer van groot belang dat uw onderneming uitstekend gevonden wordt via Google. U hoeft geen kostbaar internetbureau in te schakelen om dit voor u te regelen, u kunt namelijk zelf een uitstekende basis leggen voor goede vindbaarheid op internet. Maar wie maakt u hierin wegwijs en geeft u praktische informatie hoe u dit zelf kan verzorgen?

Na een geslaagde cursus ‘Facebook voor ondernemers’ start Uitgeverij de Bode nu met een cursus ‘Mijn Bedrijf op Google’. We zoeken immers allemaal op Google als we een tuinman, een loodgieter of een verzekeringsagent nodig hebben. Maar, hoe zorg je er voor dat de mensen jou als eerste vinden? Tijdens een praktische cursus maken wij u wegwijs in verschillende facetten die Google te bieden heeft. Wist u bijvoorbeeld dat u via Google Insights alle statistieken van uw website kunt volgen en zo dus de website aantrekkelijker kunt maken voor uw klant? En wist u dat klanten via Google Maps een virtuele rondleiding kunnen volgen door uw zaak? Het kan allemaal, u hoeft alleen maar te leren hoe het moet.

Via de cursus ‘Mijn Bedrijf op Google’ zet u uw bedrijf letterlijk en figuurlijk goed op de kaart. In juni van dit jaar introduceerde Google: Mijn Bedrijf. Een portaal waar u alles kunt regelen dat uw bedrijf nodig heeft om als beste uit de zoekresultaten te komen. Naast een zoekmachine heeft Google nog veel meer te bieden, denk aan Google+, Google Maps en Google Insights.

Praktische werkwijze Onder begeleiding van twee ervaren experts leert u de praktische kant van Google kennen. Onze experts geven nuttige tips hoe u professioneel om kunt gaat met Google en hoe u daarmee optimaal gebruik maakt van alle mogelijkheden die het internet u te bieden heeft. Na een kort bondig theoriegedeelte gaat u zelf aan de slag en als u de cursus verlaat heeft u een volledig ingericht Google-bedrijfsprofiel en wordt uw onderneming door Google perfect weergegeven tussen de zoekresultaten.

Praktische gegevens Cursus: Mijn Bedrijf op Google Locatie: Molenstraat 17A-1 te Zundert Datum: 14, 16, 21 of 23 oktober 2014 Tijdstip: 18:30 tot 21:30 uur Docent: Koen Emmers en Niek van den Broek Inschrijven: internetbode.nl/mijnbedrijf Maximaal 10 personen per cursus. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Koen Emmers of Marco van der Velden.

Uitgeverij De Bode BV, Molenstraat 17a-1, 4881 CP Zundert, tel. (076) 5998111, www.internetbode.nl

Uitgeverij De Bode-2 (Medium)

Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief