Afbeelding

ARENA opent op een legendarische locatie

Bedrijvig Nieuws

HOOGSTRATEN – Komende zaterdag 20 september om 22u. gaan de toegangsdeuren open van de Dance Arena Hoogstraten. Hiermee wordt het voormalige Highstreetpand in het Belgische Hoogstraten voor liefhebbers van oude en nieuwe muziekstijlen opnieuw ‘the place to be’. Met een uitgekiende, evenwichtige en brede programmering wil ARENA het publiek uit de wijde omgeving van Hoogstraten en uit Midden en West Brabant verrassen en aan zich gaan binden.

DOOR HENK KETELAAR

Frank Aarts, beter bekend als Dj Franky Dux is gevraagd om één van de residents te worden van Dance Arena Hoogstraten. “Ik vind het een hele eer, dat ik gevraagd ben om op deze legendarische locatie als resident die plek te mogen invullen. Omdat de tijden in de uitgaanswereld sterk zijn veranderd, is het residentschap geen gemakkelijke maar wel een uitdagende taak. Als Dj die al een hele tijd in de scene meedraait, weet ik waaraan ik begin.

Dancebeleving Frank is en blijft mede-eigenaar van Chapeau Events ( evenementen bureau) en Studio76 (evenementen locatie). Deze ondernemingen verzorgen op aanvraag events zowel voor bedrijven als voor publieke doelgroepen. “Ik ga deze uitdaging bij de ARENA aan omdat muziek maken vanaf mijn 14e levensjaar mijn passie is. Die passie kan je beter najagen dan later denken, had ik het maar gedaan. Ik wil de jeugd van nu dezelfde geschiedenis en discobeleving meegeven als die welke ik heb gehad toen ik zo oud was,” vertelt Frank als we over zijn missie komen te praten.

Trendy dansmuziek Twee ARENA zalen bieden het beste van het beste op het gebied dansmuziek. De mainroom (grote zaal) is in samenwerking met radiostation C-Dance, hèt podium voor de lekkerste Dance, Deephouse, EDM en Retro house classics, afgewisseld met de grootste hits uit de top 40 en de jaren negentig. Elke zaterdag kan men live meeluisteren in de auto of livestream op internet via C-Dance Radio. In de second room, zorgt radio Jam FM voor Urban, R&B, Reggaeton, Latin, House en Trap muziek. Ook deze muziek is live te beluisteren op Jam FM Radio. “Hier tref je alle muziekstijlen onder één dak aan, met dj’s die tot het uiterste gaan om de bezoekers een fantastische avond te bezorgen. Muziek en entertainment smelten in de ARENA samen tot een totaalbeleving, een unicum in de regio” laat Frank enthousiast weten.

Totaalconcept Het licht en geluid is aangepast en vernieuwd en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Voor de echte muziekliefhebbers is alleen dat al de moeite van een bezoek waard. Het interieur wordt op een later tijdstip aangepakt. ARENA kent geen pasjessysteem, wel moet je een legitimatie bij je hebben. Als je 16 jaar of ouder bent, is de toegang zeven euro. Gebruik van de garderobe en wc is inbegrepen. ARENA verwelkomt haar gasten graag op zaterdag 20 september en vervolgens op iedere zaterdag vanaf 22u. Tot in de late uren is het dan ‘the place to be’.

ARENA, St. Lenaartseweg 3, 2320 Hoogstraten, telefoon +32 3 314 76 61. Info: www.arenahoogstraten.be. Email: info@arenahoogstraten.be



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief