29e Pekkercross in Oud Gastel trekt 150 deelnemers

OUD GASTEL - De 29e editie van de veldloopwedstrijd Pekkercross in Oud Gastel heeft in totaal zo'n 150 deelnemers en minstens zoveel toeschouwers getrokken.


Ondanks de harde wind en de diepe plassen waren de sporters en hun publiek enthousiast vertegenwoordigd bij het Gastelse scoutinggebouw van de Andriessengroep aan de Hellestraat, waar de 'race' van start ging.

Frank Hopstaken, voorzitter van Werkgroep Sport 't Veerke in Oud Gastel, lost onder andere de startschoten bij de verschillende categorieën van de Pekkercross. "Dit jaar organiseren we de Gastelse veldloopwedstrijd Pekkercross alweer voor de 29e keer. Het is een initiatief van het voormalige jongerencentrum 't Veerke, dat jaren geleden is overgegaan in de huidige Werkgroep Sport met dezelfde naam, in samenwerking met atletiekvereniging Thor uit Roosendaal. Deze editie kunnen we rekenen op zo'n 150 deelnemers." 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief