Afbeelding

Uniek prinsenpak gestolen uit auto van zanger Ad van de Riet

Door: Vera de Geus algemeen

HOEVEN - Ad van de Riet uit Hoeven zit met zijn handen in het haar. Voor de opname van een videoclip leende hij een heel bijzonder en waardevol prinsenpak. Dat werd echter gestolen toen er ingebroken werd in zijn auto. Het lijkt erop dat de dieven het echt op het pak gemunt hadden.

DOOR VERA DE GEUS

"Helaas moeten we met dit bericht het jaar afsluiten", zo begint de emotionele oproep op de Facebookpagina van de Hoevense zanger Ad van de Riet. "In de nacht van 30 op 31 december is er meerdere keren ingebroken in Hoeven, waaronder in mijn auto. De dieven hebben een compleet origineel prinsenpak uit mijn auto gestolen", zegt vVan de Riet.

Internet

"Het kostuum zat in een blauwe kostuumhoes. Dit kostuum heeft naast de waarde ook emotionele waarde. En daarom wil ik heel graag aan ieder vragen die iets gezien of gehoord hebben, of iets weet, of het pak op internet tegen komt, om een privé bericht naar me te sturen."

Prins Carnaval

Van de Riet leende het pak van zijn zwager die jarenlang prins Carnaval was in Wouwse Plantage. De bijzondere diefstal bleef niet onopgemerkt. Onder andere Hart van Nederland wijdde een item aan de inbraak. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief