De drie vrienden van Mosterd na de maaltijd
De drie vrienden van Mosterd na de maaltijd Foto: Youtube

Mosterd na de Maaltijd staat op het Coen und Sander Fest

Door: Mura Kuijpers Algemeen

HOEVEN - De drie mannen van carnavalskraker ‘Hé Jacqueline’ staan op 23 februari op het Coen und Sander Fest in de Jaarbeurs Utrecht. Ook voor carnaval zitten de mannen al ‘ram- en ramvol’ met optredens.

Edwin Evers belde donderdagochtend nog eens met Robert van der Wegen van Mosterd na de Maaltijd over de hype die is ontstaan nadat hun lied op radio 538 te horen was. “We zitten op een trein”, vertelt Van Der Wegen.

Als kers op de taart verraste Evers hem ook nog eens met het nieuws dat de mannen mogen komen optreden tijdens het Coen und Sander Fest. “Nee, dat ga je niet menen dit. Ja, ik val er stil van. Dat is geweldig, echt wow”, was de reactie van Van Der Wegen. Dat is dan bij deze geregeld, besluit Evers.

Robert van der Wegen, van het carnavalstrio Mosterd na de Maaltijd, stuurde de rekening van 450 euro voor de opnamekosten van het nummer naar Hier Met je Rekening. 538 betaalt hierbij rekeningen van mensen die daar een goed verhaal achter hebben. Eerst zong hij een stukje live en later was de carnavalshit dus ineens op de nationale radio te horen.

Sindsdien gaat het als een trein voor de drie vrienden uit Hoeven en hebben ze optredens gepland staan tijdens carnaval in onder meer Steenbergen, Standdaarbuiten, St. Willebrord, Zegge en het Fijnfisjenie Café van Omroep Brabant.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief