Afbeelding

Duizenden bloembollen voor een fleuriger Halderberge

Door: Vera de Geus algemeen

Duizenden bloembollen voor een fleuriger Halderberge

HALDERBERGE - Halderberge zal er de komende maanden een stuk vrolijker uit komen te zien. Er worden aanstaande zaterdag, 17 maart, namelijk tweeduizend bloembollen gepland door het CDA. Dat laat fractievoorzitter Frank Rockx weten. "Onze gemeente wil zich graag profileren als toeristische trekpleister. Dan mag de buitenruimte in Halderberge er wel wat gastvrijer uitzien", zegt hij.

Frank Rockx laat weten dat het CDA er zoals gebruikelijk voor kiest om de zaterdag voor de verkiezingen voor de inwoners van Halderberge aan de slag te gaan. Vier jaar geleden pakte de leden van het CDA het zwerfvuil aan tussen Oud Gastel en Stampersgat. "

Nu hebben we ervoor gekozen de vijf kernen van de gemeente op de fiets aan te doen, gewapend met 2000 bloembollen. Het idee erachter is om simpelweg meerdere plekken in Halderberge letterlijk op te fleuren. Onze gemeente wil zich graag profileren als toeristische trekpleister. Dan mag de buitenruimte in Halderberge er wel wat gastvrijer uitzien. Helaas zal het resultaat van die actie op zaterdag 17 maart niet echt te zien zijn, maar in de weken erna des te meer", besluit hij. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief